co dítě kardinálové jíst? Znát fakta

v tomto článku se blíže podíváme na stravovací návyky dětských červených kardinálních ptáků. Dospělí kardinálové jsou pozemní krmítka, s krátkými, robustními, nápadnými červenými / oranžovými zobáky. Takže co jedí dětští kardinálové?

dětští kardinálové obvykle jedí semena a hmyz, který jim jejich matky přinášejí. Jedí černé olejové slunečnice, světlice a bílá semena milo. Běžné chyby, které dítě kardinálové jíst jsou kobylky, brouci, kaydids a leafhoppers.

dietní požadavky mladého kardinála se zdají být masožravější povahy než dospělí ptáci. Dospělí obcházejí svá obvyklá semena, aby hledali téměř výhradně malý hmyz a dětské pavouky, aby krmili svá kuřata. Když mláďata opustí hnízdo, zdá se, že také dávají přednost stravě semen, i když táta může čas od času Nacpat ústa plná hmyzu.

navzdory tomu, že jsou primárně krmítka, kardinálové jsou také rádi, že jedí popraskanou kukuřici, arašídy a bobule z zavěšeného krmítka pro ptáky. Hlavně granivorní ptáci, kardinálové vykazují sladký zub, když jsou bobule v sezóně, a všestrannost kořisti na malém hmyzu, pavouci, a bezobratlí.

malé kousky suetu na krmítku ptáků jsou také vítaným zdrojem tuku v drsných zimních měsících. Pojďme se ponořit do podrobností o tom, co dítě kardinálové jedí.

identifikace Severního kardinála

mláďata kardinála krmí jejich otec v hnízdě, čtyři až pět hodin po vylíhnutí.

Dospělí kardinálové mají délku těla přibližně 8 “ -9 „a rozpětí křídel 9 „-12″s průměrnou hmotností 1,5 oz. Muži jsou směsicí jasně červených, růžových a červenohnědých. Samice nejsou tak jasné, s více zemité tóny šedé, opálení, hnědý, a červenohnědé na křídlech.

samci vykazují výrazný hřeben, v živé červené barvě, která leží plochá nebo může být zvednuta tak, aby sahala svisle od přední části hlavy. Používá se jako komunikativní pomůcka v územních projevech a námluvách, podobnost červeného erbu s čepicemi, které nosí Římskokatoličtí kardinálové, je to, co si vysloužilo jméno severního kardinála.

poznámka autora: samice mají také hřeben, i když podhodnocený než samec. Samice mohou zvýšit své hřebeny, jak mohou muži, ale jsou méně aktivní v komunikaci a nestávají tak hrdí.

muži i ženy mají znaky, které sahají po krku a nad zobákem, aby obklopovaly oči v kardinálově kvintesenční roguish masce. Zbarvení muže je opět živější a ukazuje ostrý kontrast jeho černé masky proti jasně červené. Maska ženského ptáka je obecně světlejší šedá nebo hnědá a není tak dobře definována.

samci a samice také sdílejí krátký, silný, kuželovitý zobák, ideální pro průchod tvrdými plevy svých preferovaných semen. Zobák obou pohlaví je oranžový, ale jak byste očekávali, samec je o něco jasnější s mírně červenavým tónem.

zbarvení

mužští kardinálové získávají své červené peří z karotenoidů ve své stravě. Prostřednictvím své rozmanité stravy obsahující karotenoidy různých barev mohou někteří ptáci, včetně kardinála, metabolizovat tyto různé barvy na požadovanou barvu pro daný druh.

ačkoli extrémně vzácné, Severní kardinálové byly zdokumentovány, že se objeví v jasně žluté barvě příliš. Předpokládá se, že se jedná o genetickou mutaci, která zastavuje normální metabolizaci karotenoidů ptáků na jasně červenou, o které je kardinál tak dobře známý.

společný rozsah

kardinálové jsou sociální ptáci, kteří se v zimě hrnou společně pro bezpečnost a teplo, a jejich hejna mohou zahrnovat i ptáky jiných druhů. Historicky se nachází na jihovýchodě USA, kardinálův společný rozsah se rozšířil na sever přes USA a do Kanady.

předpokládá se, že jejich široká strava jim umožňuje prosperovat v subměstských oblastech, hlavně kvůli lidem, kteří vítají zpěvné ptáky na svých zahradách s krmítky ptáků.

ptačí zpěv

součástí mnoha povinností dospělého muže při výchově mladých je naučit je zpívat. Postupem času jsou tyto písně aktualizovány různými harmoniemi a možná, jako Hra telefon, Další texty.

s rozšířením těchto malých zpěvných ptáků, tak má rozmanitost jejich natolik, že se jasně liší od místa k místu, téměř jako regionální dialekt.

krátké, kovové varovné výzvy kardinála jsou však v celé zemi podobné a poskytují spolehlivé včasné varování, kterému rozumí mnoho druhů. Poněkud neobvykle zpívají i samice ptáků. Jejich je podobná, ale odlišná píseň pro muže, a nezpívají zdaleka tak často.

hnízdění

samice kardinála má v ústech zelený červ, který krmí své tři děti v hnízdě

kardinálové jsou nemigrační ptáci a brzy na jaře se hejna začínají rozpadat na páry. Páření je méně společenské a muži označují své území písní a setkávají se s agresí. Zůstanou ve stejné oblasti, kde se vylíhli, aby se znovu spářili a hnízdili.

samci i samice ptáků sdílejí odpovědnost za stavbu hnízda, což může trvat jen tři nebo až devět dní. Kardinálové vytvářejí nové hnízdo pro každou spojku vajec a v létě mohou položit až čtyři spojky.

v rámci pozdního námluvy bude mužský kardinál často inzerovat svou schopnost zajistit svou rodinu tím, že přinese semeno ženě ještě předtím, než začne práce na hnízdě. Bude i nadále upevňovat jejich vztah a rozšiřovat stravu své kamarádky, přinášet jí jídlo (které vypadá jako líbání) i zásoby na stavbu hnízd.

je to samice ptáka, který začne stavět hnízdo, a jako takový se předpokládá, že rozhoduje o umístění hnízda, ale samec může mít nějaký vstup, o kterém nevíme. Samice je inženýrkou hnízda a zabývá se většinou stavebních prací.

muž je manažer logistiky; sbírá většinu potřebných stavebních materiálů a doplňků stravy pro ženu, která pak najde nejlepší místo pro využití svých zásob.

snáška a inkubace

po snesení 3-4 vajíček zůstává samice kardinála na hnízdě inkubovat asi čtrnáct dní, když se začnou líhnout v 11-13 dnech. Během této doby samice vůbec neopustí hnízdo a poskytuje neustálé teplo a ochranu, aby zajistila nejvýznamnější počet vajíček zralých na zdravé mláďata.

Poznámka Autora: Zatímco samice inkubuje vejce, je zcela závislá na svém kamarádovi, aby ji nakrmil. Se ženou neschopnou postarat se o sebe, mužský kardinál přichází do svého, plnit své rané sliby, že se postará o svého druha.

kardinálové jsou vokální ptáci a komunikují prostřednictvím písně. Vědci se domnívají, že ženské kardinály vyvinuly hovor, který konkrétně říká její kamarádce- “ přineste jídlo – děti a já máme hlad.“

co kojenecké kardinály jedí

jakmile se vejce vylíhnou, samec bude i nadále sbírat potravu pro kuřata i pro samici. Samice také občas opustí mláďata, aby se nakrmila a dokonce sbírala jídlo pro mladé.

při sběru potravy pro mladé se zdá, jako by se kardinálové vzdali své preferované stravy založené na semenech. Může to být způsobeno hledáním vyšších bílkovin nabízených malým hmyzem a dětskými pavouky, nebo možná jen využíváním snadného vychystávání z odměny sezóny.

Fledging

jakmile jsou mláďata schopna létat, Dospělí je nadále krmí a zároveň je učí, aby se o sebe starali. Ptáci matky mohou začít vyvíjet tlak na mláďata, aby opustili hnízdo již od deseti dnů,ale pečující samci ptáků byli viděni, jak se živí mladými až 56 dny staré.

otcovské instinkty

pečující otcovské instinkty mužského červeného kardinála jsou neuvěřitelné. Samci nejen sbírají většinu stavebního materiálu pro hnízdo, ale také udržují mateřské ptáky během inkubace a časného líhnutí. Muži pak pokračují v krmení svých mladých, někdy po dobu jednoho měsíce nebo déle, poté, co se trpělivost matky opotřebovala.

pokud se jedná o časné vylíhnutí, mohou otcové pokračovat v péči o předchozí plod, zatímco samice začne stavět nové hnízdo pro další spojku vajec. I v tomto případě, muž bude i nadále krmit svého druha a přinést jí stavební potřeby, po celou dobu péče o předchozí mláďata.

nejneuvěřitelnější z těchto otcovských instinktů jsou zobrazeny, když mužský kardinál krmí mladé ptáky jiných druhů. Samci byli zdokumentováni umisťováním potravy do úst různých druhů, včetně mladých vrabců, kravští ptáci, a dokonce i hladové Koi ryby.

predátoři

mužští kardinálové jsou velmi ostražití vůči hrozbám pro hnízdo a neúnavně hlídají své území. Kvůli jejich bdělosti proti hrozbám ze země, kardinálové jsou loveni téměř výhradně jinými ptáky, jako jsou sokoli, jestřábi, orli, shrikes, a sovy.

mladí ptáci a vejce mohou padnout i na řadu oportunistických lovců, mezi něž patří hadi, modré sojky, vrány, kočky, chipmunky a veverky.

Popularita

Baby bird in a nest

severní kardinál je v USA dlouhodobě oblíbený. Zpěvní ptáci, kteří byli chováni jako domácí mazlíčci pro své živé Melodie, se často nacházeli v kleci až do roku 1918, kdy byl jeho prodej jako pták v kleci zakázán. Kardinál je tak populární, že byl jmenován státním ptákem nejméně sedmi států a je maskotem několika sportovních týmů po celé zemi.

není divu, že kardinál je takový hit, se svými jasnými barvami a pestrou písní, ale dalším důvodem, proč je tak milován, je starostlivá povaha muže. Zdá se, že kardinální otcové mají patologickou potřebu krmit nejen své kamarády a mladé, ale téměř cokoli s otevřenou pusou.

Autor poznámka: takže pokud máte hnízdící kardinály poblíž vašeho domova, nezívejte při zahradničení, pokud byste chtěli ústa plná dětských pavouků! Doufáme, že jste našli tento článek o tom, co dítě kardinálové jíst informativní a užitečné.

létat vysoké přátelé!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.