ce mănâncă Cardinalii pentru copii? Cunoașteți faptele

în acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra obiceiurilor de hrănire ale păsărilor cardinale roșii. Cardinalii adulți sunt alimentatoare la sol, cu ciocuri roșii/portocalii scurte, robuste, izbitoare. Deci, ce mănâncă cardinalii pentru copii?

copiii cardinali mănâncă de obicei semințe și insecte pe care mamele lor le aduc. Mănâncă floarea-soarelui cu ulei negru, șofrănel și semințe albe de milo. Bug-urile obișnuite pe care cardinalii bebelușilor le mănâncă sunt lăcustele, gândacii, kaydidele și leafhoppers.

cerințele dietetice ale tânărului cardinal par a fi mai carnivore în natură decât păsările adulte. Adulții își ocolesc semințele obișnuite pentru a căuta aproape exclusiv insecte mici și păianjeni pentru a-și hrăni puii. Când puii părăsesc cuibul, ei par, de asemenea, să prefere o dietă de semințe, deși tata ar putea încă să-și umple gura plină de insecte din când în când.

în ciuda faptului că sunt în primul rând hrănitori la sol, cardinalii sunt, de asemenea, fericiți să mănânce porumb crăpat, arahide și fructe de pădure dintr-un alimentator de păsări agățat. În principal păsări granivore, cardinalii prezintă un dinte dulce atunci când fructele de pădure sunt în sezon și versatilitatea de a pradă insecte mici, păianjeni și nevertebrate.

bucăți mici de seu pe un alimentator de păsări sunt, de asemenea, o sursă binevenită de grăsime în lunile dure de iarnă. Să aruncăm o privire mai detaliată asupra a ceea ce mănâncă cardinalii pentru copii.

identificarea Cardinalului Nordic

 păsările cardinale sunt hrănite de tatăl lor în cuib, la patru până la cinci ore după ce au eclozat.

cardinalii adulți au o lungime a corpului de aproximativ 8″-9″ și o anvergură a aripilor de 9″-12″ cu o greutate medie de 1,5 oz. Masculii sunt un amestec de roșu strălucitor, roz și roșu. Femelele nu sunt la fel de strălucitoare, cu tonuri mai pământești de gri, bronz, maro și maro-roșcat pe aripi.

masculii prezintă o creastă distinctivă, într-o culoare roșie vie, care se află plană sau poate fi ridicată pentru a se extinde vertical din partea din față a capului. Folosit ca ajutor comunicativ în manifestările teritoriale și curte, asemănarea creastei roșii cu capacele purtate de Cardinalii romano-catolici este ceea ce i-a adus cardinalului nordic numele.

nota autorului: femelele au, de asemenea, o creastă, deși mai subevaluată decât masculul. Femelele își pot ridica crestele la fel ca bărbații, dar sunt mai puțin activi în comunicare și nu stau la fel de mândri.

atât bărbații, cât și femelele au marcaje care se extind pe gât și deasupra ciocului pentru a înconjura ochii în masca roguish chintesențială a cardinalului. Din nou, culoarea bărbatului este mai vie, arătând un contrast puternic al măștii sale negre împotriva roșului aprins. Masca păsării femele este, în general, gri sau maro mai deschis și nu este la fel de bine definită.

masculii și femelele împărtășesc, de asemenea, ciocul scurt, puternic, conic, perfect pentru a trece prin cojile dure ale semințelor lor preferate. Ciocul ambelor sexe este portocaliu, dar așa cum v-ați aștepta, masculul este puțin mai strălucitor, cu un ton ușor mai roșu.

colorație

cardinalii masculi își obțin penajul de culoare roșie din carotenoizi în dieta lor. Prin dieta lor variată care conține carotenoizi de diferite culori, unele păsări, inclusiv Cardinalul, pot metaboliza aceste culori diferite în culoarea necesară pentru specie.

deși extrem de rare, cardinalii nordici au fost documentați să apară și într-o culoare galben strălucitor. Se crede că aceasta este o mutație genetică care oprește metabolizarea normală a carotenoidelor de către păsări în roșu aprins pentru care Cardinalul este atât de bine cunoscut.

gama comună

Cardinalii sunt păsări sociale care se adună împreună pe tot parcursul iernii pentru siguranță și căldură, iar efectivele lor pot include și păsări din alte specii. Istoric găsit în sud-estul SUA, gama comună a cardinalului s-a extins spre nord prin SUA și în Canada.

se crede că dieta lor largă le permite să prospere în zonele sub-urbane, în principal datorită oamenilor care primesc păsările cântătoare în grădinile lor cu hrănitori de păsări.

cântecul păsărilor

o parte din numeroasele îndatoriri ale bărbatului adult în timp ce crește tinerii este să-i învețe să cânte. De-a lungul timpului, aceste melodii sunt actualizate cu armonii diferite și poate, la fel ca telefonul Jocului, alte Versuri.

odată cu răspândirea acestor mici păsări cântătoare, la fel și varietatea lor atât de mult încât este clar diferită de la o locație la alta, aproape ca un dialect regional.

cu toate acestea, apelurile scurte și metalice de avertizare ale Cardinalului sunt similare în toată țara și oferă o avertizare timpurie fiabilă, care este înțeleasă de multe specii. Oarecum neobișnuit, păsările femele cântă și ele. A lor este o melodie similară, dar diferită, cu bărbații și nu cântă aproape la fel de des.

cuibărind

o pasăre cardinală feminină are un vierme verde în gură pentru a-și hrăni cei trei bebeluși în cuib

Cardinalii sunt păsări non-migratoare, iar la începutul primăverii, turmele încep să se rupă în perechi. Sezonul de împerechere este mai puțin sociabil, iar bărbații își marchează teritoriul cu cântec, întâlnind interlopii cu agresivitate. Ei vor rămâne în aceeași regiune în care au eclozat, să se împerecheze și să cuibărească din nou.

atât masculii, cât și femelele împart responsabilitatea construirii cuibului, care poate dura până la trei sau nouă zile pentru a fi finalizat. Cardinalii fac un cuib nou pentru fiecare ambreiaj de ouă și pot depune până la patru gheare vara.

ca parte a curtării târzii, un cardinal de sex masculin își va promova adesea capacitatea de a-și întreține familia aducând sămânță femelei înainte ca munca la cuib să înceapă. El va continua să cimenteze relația lor și să sporească dieta partenerului său, aducându-i mâncare (care arată ca sărutarea), precum și provizii pentru construirea cuiburilor.

femela este cea care începe să construiască cuibul și, ca atare, se crede că ea decide locația cuibului, dar masculul poate avea o anumită contribuție, de care nu suntem conștienți. Femela este inginerul cuibului și se ocupă de majoritatea lucrărilor de construcție.

bărbatul este managerul logisticii; el colectează cea mai mare parte a materialelor de construcție necesare și a suplimentelor alimentare pentru femeie, care apoi găsește cel mai bun loc pentru a-și utiliza dispozițiile.

depunerea și incubarea

după depunerea celor 3-4 ouă, o femelă cardinală rămâne pe cuib pentru a incuba aproximativ două săptămâni, când încep să eclozeze la 11-13 zile. În acest timp, femela nu va părăsi deloc cuibul, oferind căldură și protecție constantă pentru a asigura cel mai semnificativ număr de ouă mature la puii sănătoși.

Nota Autorului: În timp ce femela incubează ouăle, ea se bazează în totalitate pe partenerul ei pentru a o hrăni. Cu femela incapabilă să se descurce singură, Cardinalul masculin intră în propriul său, îndeplinindu-și promisiunile timpurii de a-și asigura partenerul.

Cardinalii sunt păsări vocale și comunică prin cântec. Cercetătorii cred că femeile cardinale au dezvoltat un apel care îi spune în mod specific partenerului ei – „aduceți mâncare, bebelușii și cu mine ne este foame.”

ce mănâncă bebelușii Cardinali

odată ce ouăle eclozează, masculul va continua să colecteze hrană pentru pui și pentru femelă. Femela va lăsa, de asemenea, intermitent puii să se hrănească și chiar să colecteze mâncare pentru tineri.

când adună mâncare pentru tineri, se pare că cardinalii renunță la dieta preferată pe bază de semințe. Acest lucru se poate datora căutării proteinei mai mari oferite de insectele mici și păianjenii pentru copii, sau poate doar profitând de alegerea ușoară din recompensa sezonului.

fugind

odată ce puii sunt capabili să zboare, adulții continuă să-i hrănească, învățându-i în același timp să se descurce singuri. Păsările-mamă pot începe să exercite presiune asupra puilor pentru a părăsi cuibul de la doar zece zile, dar păsările masculine îngrijitoare au fost văzute hrănindu-se tineri de până la 56 de zile.

instincte paterne

instinctele paterne îngrijitoare ale Cardinalului roșu masculin sunt incredibile. Nu numai că masculii colectează cea mai mare parte a materialului de construcție pentru cuib, dar susțin și păsările mamă pe tot parcursul incubării și eclozării timpurii. Bărbații continuă apoi să-și hrănească puii, uneori timp de o lună sau mai mult, după ce răbdarea mamei a purtat subțire.

dacă este o incubație timpurie, tații pot continua să aibă grijă de o puietă anterioară, în timp ce femela începe să construiască un nou cuib pentru următorul ambreiaj de ouă. Chiar și în acest caz, masculul va continua să-și hrănească partenerul și să-i aducă provizii de construcție, în tot acest timp îngrijindu-i pe puii anteriori.

cele mai incredibile dintre aceste instincte paterne sunt afișate atunci când Cardinalul mascul hrănește păsări tinere din alte specii. Masculii au fost documentați plasând alimente în gurile diferitelor specii diferite, inclusiv vrăbii tinere, păsări de vacă și chiar pești koi flămânzi.

prădătorii

cardinalii masculi sunt foarte atenți la amenințările la adresa cuibului și își patrulează Teritoriile fără încetare. Datorită vigilenței lor împotriva amenințărilor de la sol, cardinalii sunt vânați aproape exclusiv de alte păsări, cum ar fi șoimi, șoimi, vulturi, shrikes și bufnițe.

păsările tinere și ouăle pot cădea fault de un număr de vânători oportuniste prea, și acestea includ șerpi, Blue jays, ciori, pisici, veverițe și veverițe.

Popularitate

pui de pasăre într-un cuib

Cardinalul de nord a fost un favorit în SUA pentru o lungă perioadă de timp. Păstrate ca animale de companie pentru melodiile lor pline de viață, păsările cântătoare au fost adesea găsite în cuști până în 1918, când vânzarea sa ca pasăre în cuști a fost interzisă. Cardinalul este atât de popular încât a fost numit pasărea de stat a nu mai puțin de șapte state și este mascota mai multor echipe sportive din întreaga țară.

nu este de mirare că Cardinalul este un astfel de hit, cu culorile sale strălucitoare și cântecul variat, dar un alt motiv pentru care este atât de iubit se datorează naturii îngrijitoare a bărbatului. Părinții cardinali par să aibă o nevoie patologică de a-și hrăni nu numai colegii și tinerii, ci aproape orice cu gura deschisă.

nota autorului: deci, dacă aveți cardinali cuibăritori lângă casa dvs., nu căscați în timp ce grădinăriți decât dacă doriți o gură plină de păianjeni! Sperăm că ați găsit acest articol despre ce cardinali pentru copii mănâncă informativ și util.

Fly prieteni de mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.